Vopsele si decoratiuni de interior

JUPOL Gold o vopsea prietenoasă pentru mediu

JUPOL Gold este o vopsea prietenoasă pentru mediu, cu putere mare de acoperire, produsă pe bază de dispersie apoasă de lianţilor polimerici.

Category: Tmcolor

Tags: Identity, Print

Date: Sâmbătă, Iunie 14, 2014

Oamenii petrec o mulțime de timp in case și, prin urmare, ne-am dori sa decoram casele noastre pentru a se potrivi dorințelor și sentimentelor noastre. În acest sens, culorile care ne înconjoară sunt cele care subconstient ne influențeaza, bunăstarea noastră și starea de spirit: ele lumineaza sau întuneca o cameră, o fac rece sau calda, placuta sau plictisitoare. Cele de mai sus menționate sunt frecvent alăturate de către o nevoie cu totul practica de restaurare a pereților, fie ca urmare a operei de arta pentru copii, accidente de gătit, amprentele digitale, sau pur și simplu pentru că vrei o schimbare.

JUPOL Gold este o vopsea prietenoasă pentru mediu, cu putere mare de acoperire, produsă pe bază de dispersie apoasă de lianţilor polimerici. Se foloseşte pentru protecţia decorativă a pereţilor şi tavanelor din interior mai solicitate, care necesită un aspect estetic. La dispoziţie intr-o paletă largă de nuanţe, conform paletarelor de culori: JUB, NCS şi RAL Classic.

Producţia vopselei se afl ă sub permanentul control al TÜV SÜD Industrie Service GmbH, München.