Jubizol-sisteme de fatada

Jubizol - Sisteme de fatada

Traditie indelungata a sistemului JUBIZOL ETIC. Sistemul JUBIZOL ETIC este un produs traditional al JUB. JUB celebreaza cea de a 45-a aniversare de la prima aplicare a primului sistem ETIC.

Category: Tmcolor

Client: John Does

Tags: Identity, Print

Date: Miercuri, Iunie 18, 2014

Sistemul JUBIZOL ETIC  este un produs traditional al JUB. JUB celebreaza cea de a 45-a aniversare de la prima aplicare a primului sistem ETIC.

Experienta pe termen lung și utilizarea de componente dintre cele mai moderne, ofera garanția ca putem oferi un minim de garanție de 15 ani cu privire la caracteristicile funcționale de bază pentru JUBIZOL ETICS și în același timp,  asiguram economii de energie  de până la 40 la sută. În plus, izolarea peretilor de exterior al clădirilor reprezintă unul dintre cele mai eficiente măsuri care conduc la reducerea consumului de energie și drept urmare, eliberarea de gaze cu efect de seră în mediu. Efectele acțiunilor umane asupra mediului ar trebui să fie monitorizate integral, ceea ce este recunoscut ca durabilitate.

ETICS JUBIZOL au fost elaborate în conformitate cu sistemul de construcție durabilă.

Calitatea de top a JUBIZOL ETICS este confirmata de rezultatele cercetărilor efectuate pe propriile domenii de fatada inovatoare și în cele mai moderne laboratoare dotate cu echipamente din Centrul de Cercetare Tehnologic (TRC). De asemenea, rezultatele testelor de control și certificări de către instituții recunoscute în Slovenia și în străinătate confirmă direcția corectă de dezvoltare a sistemelor noastre JUBIZOL.

Prin folosirea proceselor de îmbătrânire accelerată și șocuri termice in camere microclimatice, ne-a fost confirmata, pentru sistemele noastre JUBIZOL, o durată de viață semnificativ mai mare chiar și în condițiile cele mai dificile de exploatare, punând astfel bazele pentru optimizarea și minimizarea intervențiilor de întreținere pe JUBIZOL ETICS. Productia proprie de polistiren expandat asigură controlul complet asupra tuturor componentelor aplicate în sistem.